Kalenders
Sitemap E-mail

Gratis printbare kalenders

U hebt een kalender? U bent bij juiste adres!

Onder de variëteit van kalenders die ik voorstel, zult u zeker vinden die past bij uw behoeften, wat perfect organiseren van uw schema's, het plannen van uw activiteiten en nemen onze persoonlijke afspraken of professionals. De agenda's die hier worden aangeboden zijn perfect voor het in de koelkast voor het hele gezin, voor gebruik op scholen door studenten of docenten, of om weer te geven in uw kantoor, bijvoorbeeld.

Mijn printbare kalenders zijn originele en exclusieve creaties op mijn site. Ze zijn helemaal gratis, gemakkelijk te printen en de afdruk is in HD. De kalenders zijn verkrijgbaar in het Nederlands met de week begint op maandag of zondag. Ook, agenda's met feestdagen beschikbaar zijn voor België en Nederland.

U
Universele kalenders
F
Kalenders met feestdagen
Aantal dagen geteld dagen geteld
J
Jaarkalender
M
Maandelijkse kalender
Z
Zwart en wit
K
Kleuren
W
Alleen doordeweeks
K
Voor kinderen, kleur
Emericus
Kalender november 2016, Emericus
U
M
30
K
Fidelis
Kalender november 2016, Fidelis
U
M
37
K
Horus
Kalender november 2016, Horus
U
M
30
Z
Hilarius
Kalender november 2016, Hilarius
U
M
37
Z
K
Maximus
Kalender november 2016, Maximus
U
M
37
Z
Antonius
Kalender november 2016, Antonius
U
M
30
Z
Oseus
Kalender november 2016, Oseus
U
M
37
K
Deodatus
Kalender november 2016, Deodatus
U
M
37
Z
Adrianus
Kalender november 2016, Adrianus
U
M
30
Z
K
Rosea
Kalender november 2016, Rosea
U
M
37
K
Egidius
Kalender november 2016, Egidius
U
M
27
Z
W
Tiberius
Kalender november 2016, Tiberius
U
M
30
Z
Servius
Kalender november 2016, Servius
U
M
30
Z
Herveus
Kalender november 2016, Herveus
U
M
30
K
Ursus
Kalender november 2016, Ursus
U
M
30
K
Carolus
Kalender november 2016, Carolus
U
M
37
Z
Vitus
Kalender november 2016, Vitus
U
M
37
K
Marius
Kalender november 2016, Marius
U
M
30
Z
Generosa
Kalender november 2016, Generosa
U
M
30
K
Regulus
Kalender november 2016, Regulus
U
M
37
Z
Julius
Kalender november 2016, Julius
U
M
37
Z

Kalenders gebruiksvoorwaarden:

Kalenders beschikbaar worden gesteld voor niet-commercieel gebruik. Mijn werk commercieel te gebruiken, te verkopen, leg ze op een website of in een productie voor de verkoop, moet u toestemming krijgen van mij. Voor deze, vertel me via e-mail wat je wilt doen met mijn agenda en ik zou mijn antwoord zo snel mogelijk te geven.

Let op!

Als zelfstandig kunstenaar, bied ik veel agenda's op mijn website. Ik dank u voor het voldoen aan de gebruiksvoorwaarden en respect voor mijn werk.

Michel Zbinden aanvaardt dan ook met betrekking tot de nauwkeurigheid, inhoud, volledigheid, wettigheid, betrouwbaarheid of bruikbaarheid of beschikbaarheid van informatie of materiaal weergegeven door MichelZbinden.com geen verantwoordelijkheid. Michel Zbinden aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die ontstaat door het downloaden of het gebruik van informatie of gegevens beschikbaar zijn op het internet via de Service MichelZbinden.com.

Alle kalenders, tekeningen, illustraties, foto's en teksten van deze site zijn de exclusieve creaties van Michel Zbinden en worden beschermd door wetten op het auteursrecht. De kalenders zijn gratis, downloaden, printen, voor strikt niet-commercieel gebruik en mag onder geen beding commercieel worden gebruikt of gereproduceerd op een andere website.

©2016 Kalenders, illustraties, foto's, tekeningen, ontwerp en website creatie : Michel Zbinden. Alle rechten voorbehouden.