Kalendrar

Utskrivbara kalendrar 2016

Du har valt att visa utskrivbara kalendrar för 2016! Kalendrar Michel Zbinden är bra för alla. Använd kalendrar hemma, på arbetet, i skolan, i ditt företag, till exempel. Dessutom calenriers är mycket ekonomiskt att skriva ut eftersom de använder lite bläck.

Följ färgkoder för att välja utskrivbara kalender för dig. Alla kalendrar är gratis, lätt att skriva ut och tryck är i HD.

 • Veckan börjar på måndag
U
Universella kalendrar
H
Kalendrar med helgdagar
Antal dagar räknade
Å
Årlig kalender
M
Månadskalender
V
Veckolalender
S
Svart och vitt
F
Färger
V
Endast vardagar
B
För barn, till färg

Kalendrar helgdagar

Universella kalendrar

Albertus
Kalender 2016, Albertus
U
Å
S
Ciriacus
Kalender 2016, Ciriacus
U
Å
S
Elegius
Kalender 2016, Elegius
U
Å
F
Fabricius
Kalender 2016, Fabricius
U
Å
F
Gregorius
Kalender 2016, Gregorius
U
Å
S
Irenaeus
Kalender 2016, Irenaeus
U
Å
F
Johannes
Kalender 2016, Johannes
U
Å
S
Renatus
Kalender 2016, Renatus
U
Å
F
Romulus
Kalender 2016, Romulus
U
Å
S
Valerius
Kalender 2016, Valerius
U
Å
S
Webbkarta Email

Användarvillkor kalendrar:

Mina kalendrar görs tillgängliga för endast icke-kommersiellt bruk. Om du vill använda mitt arbete kommersiellt, sälja dem, placera dem på en hemsida eller i en produktion för försäljning, måste du skaffa tillstånd från mig. För detta berätta via e-post vad du vill göra med min kalender och jag skulle ge dig mitt svar så snart som möjligt.

Observera!

Som en oberoende konstnär, jag har många kalendrar på min hemsida. Så tack för att följa användarvillkoren och respektera mitt arbete.

Michel Zbinden tar inget ansvar av något slag när det gäller noggrannhet, innehåll, fullständighet, laglighet, pålitlighet, eller användbarhet eller tillgänglighet av information eller material som visas av MichelZbinden.com. Michel Zbinden tar inget ansvar för eventuella skador till följd av nedladdning eller användning av information eller data tillgängliga på Internet via tjänsten MichelZbinden.com.

Alla kalendrar, teckningar, illustrationer, bilder och text på denna webbplats är exklusiva skapelser av Michel Zbinden och skyddas av lagar om upphovsrätt. Kalendrarna är gratis, ladda ner, skriva ut, för strikt icke-kommersiellt bruk och inte på något sätt användas i kommersiellt syfte eller reproduceras på någon annan webbplats.

©2016 Kalendrar, illustrationer, bilder, teckningar, design och skapa webbplatser : Michel Zbinden. All rättigheter reserverade.